04-06-17

KALENDER JUNI 2017

Hier is hij dan ... Onze allerlaatste kalender van dit schooljaar. Donderdag hebben we de laatste maand voor de zomervakantie ingezet en het belooft vooral een feestelijke maand te worden. Donderdag hebben we Jesse zijn verjaardag al gevierd. Vrijdag konden de kleuters genieten van een voorstelling rond verkeer en 's namiddags was er de diploma-uitreiking van de brevetten. We gaan nog 6 jarige kapoenen vieren de komende weken. Zij worden eind juni allemaal gevierd omdat sommige kleuters pas in juli of augustus jarig zijn. Maandag 5 en dinsdag 6 juni mogen we thuis blijven dankzij Pinkstermaandag en een facultatieve verlofdag. Zo is iedereen uitgerust om op zondag 11 juni's hun papa in de bloemetjes te zetten omdat het vaderdag is. We gaan ook een laatste keer sporten in de Kimpel op woensdag 14 juni waarbij alles uitgewerkt zal worden in een bepaald thema. De laatste 2 weken van juni worden meteen de drukste, maar ook de leukste weken. Op donderdag 22 juni organiseren we een heuse speeldag met springkastelen en spelletjes. De dagen nadien beginnen we met het vieren van alle jarigen. Ook voor de oudste kleuters gaat er nog iets spannends gebeuren, want zij krijgen hun kleuterdiploma op donderdag 29 juni. Op 30 juni komt de zomervakantie stilaan in zicht. Dan vieren we de verjaardag van juf Lutgarde (die eigenlijk jarig is op 1 juli) en tellen we samen af naar de zomervakantie. We nemen afscheid van elkaar en om 12u luidt de schoolbel de zomervakantie in.

10 Juni.jpg

Groetjes van juf Lutgarde & juf Jannicke

18:58 Gepost door Juf Lutgarde in Kalender | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

29-04-17

KALENDER MEI 2017

Maandag begint de voorlaatste maand van dit schooljaar. Het wordt een leuke maand met enkele extra vrije dagen. En we beginnen mei meteen met een vrije dag. Even uitrusten om de dagen nadien nog goed te oefenen voor ons schoolfeest dat zal doorgaan op zondag 7 mei. Een weekje later worden de mama's in de bloemetjes gezet op moederdag op zondag 14 mei. Ook de schoolfotograaf komt langs in onze school om op donderdag 18 mei mooie foto's te maken van alle kleuters en leerlingen. In de week van 21 mei lijkt het wel vakantie, want dan komen we enkel 's maandags en 's dinsdags naar school. Vanaf woensdag 23 mei mogen we thuis blijven dankzij een facultatieve verlofdag, O.H. Hemelvaart en de brugdag. Een extra verlengd weekendje zodat onze kleuters de instappertjes uitgerust kunnen verwelkomen. Op dinsdag 30 mei gaan we naar Ter Kommen naar de voorstelling 'Klaproos' kijken. Tussendoor gaan we ook nog een beetje feesten, want Bent en Endy doen er komende maand een jaartje bij.

09 Mei.jpg

Groetjes van juf Lutgarde & juf Jannicke

13:36 Gepost door Juf Lutgarde in Kalender | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

01-04-17

KALENDER APRIL 2017

De eerste dag van een nieuwe maand, dus ook een nieuwe maandkalender. Nee nee, dit is geen aprilgrap. April start meteen met 2 weekjes paasvakantie. Alsof dat nog niet genoeg is, zal de paasvakantie een dagje langer duren omdat paasmaandag op maandag 17 april is en daarom ook een feestdag is. We starten het laatste trimester op dinsdag 18 april en meteen verwelkomen we een nieuw vriendje in de klas. 's Donderdags gaat het medisch onderzoek van het CLB door voor de kleuters geboren in 2013. Er zijn ook 4 jarigen deze maand die in de bloemetjes gezet zullen worden. Zowel Tiana, Senne, Jasper en juf Jannicke worden een jaartje ouder en dat zal gevierd worden in de klas.

08 April.jpg

Groetjes van juf Lutgarde & juf Jannicke

14:12 Gepost door Juf Lutgarde in Kalender | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

01-03-17

KALENDER MAART 2017

De 3de maand van 2017 wordt een druk maandje met veel op het programma. Eerst kunnen we nog een beetje van de krokusvakantie genieten die nu ongeveer halverwege is. Vandaag mag er ook kwistig gegooid worden met complimentjes, want het is Complimentendag vandaag. Alle kleuters gaan op woensdag 8 maart de benen onder tafel schuiven in de Anjo voor een lekkere traktatie. Die extra calorieën kunnen ze er 2 dagen later, op vrijdag 10 maart weer af fietsen als er een nieuw fietsparcours wordt opgesteld in school. Zoals ieder jaar wordt er ook een openklasdag georganiseerd op zaterdag 11 maart voor de kleuters die volgend schooljaar zullen instappen. Ook kunnen ouders en grootouders op vrijdag 17 maart een kopje koffie komen drinken ten voordele van Broederlijk Delen. De laatste week voor de paasvakantie wordt nog een druk, maar leuk weekje. Op dinsdag gaan we dan weer naar de bibliotheek om nieuwe boekjes uit te kiezen. 's Woensdags gaan we sporten in de Kimpel. Op vrijdag 31 maart gaan we op schoolreis naar KinderRijck om een hele dag te spelen en ravotten om daarna de paasvakantie te starten.

07 Maart.jpg

Groetjes van juf Lutgarde & juf Jannicke

09:00 Gepost door Juf Lutgarde in Kalender | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

27-01-17

KALENDER FEBRUARI 2017

Vanaf woensdag mogen we februari verwelkomen en daarbij hoort ook een nieuwe kalender. De 1ste dag van februari brengen we al sportend door in de Kimpel. Een weekje later, op 8 februari, vieren we de verjaardag van Eslem in de klas. Ook Valentijnsdag op 14 februari zullen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. De dag nadien, op woensdag 15 februari, mogen alle kleuters en leerlingen thuisblijven, want dan is er een pedagogische studiedag voor de leerkrachten. Vanaf maandag 20 februari werken we rond carnaval in de klas om daarna volop te kunnen genieten van een weekje krokusvakantie.

06 Februari.jpg

Groetjes van juf Lutgarde & juf Jannicke

23:56 Gepost door Juf Lutgarde in Kalender | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

01-01-17

KALENDER JANUARI 2017

Met Kerstmis achter de rug en 2017 die pas gestart is, staat er ook weer een nieuwe kalender voor de deur. Het einde van de kerstvakantie is gelukkig nog niet meteen in zicht en de eerste maand van het nieuwe jaar zorgt voor leuke activiteiten. Op maandag 9 januari verwelkomen we weer iedereen in onze klas en krijgen we er een nieuw vriendje bij. Op 20 januari vieren we onze eerste jarige van 2017 en Sander is dan ons feestvarken van dienst. Op woensdag 25 januari hebben alle kleuters en leerlingen vrij zodat de leerkrachten naar een pedagogische studiedag kunnen gaan. Op de laatste zondag van de maand, op 29 januari, kan iedereen lekker komen smullen op onze spaghettidag. We brengen ook nog eens een bezoekje aan de bibliotheek van Hoeselt op dinsdag 31 januari om nieuwe boekjes te gaan ontlenen.

05 Januari.jpg

Groetjes van juf Lutgarde & juf Jannicke

09:00 Gepost door Juf Lutgarde in Kalender | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

26-11-16

KALENDER DECEMBER 2016

De laatste dagen van november zijn bezig en donderdag begint de maand december. Dan zijn het nog 3,5 weekjes te gaan tot aan de kerstvakantie, maar er staan nog allerlei leuke dingen gepland. Het Spiekpietje in de klas houdt een oogje in het zeil, want hij moet de Sint op de hoogte houden als hij onze school een bezoekje zal brengen op vrijdag 2 december. Op dinsdag 6 december is de Sint jarig en een dagje later houden we een speeldagje in de klas met speelgoed dat de kleuters van de Sint hebben gekregen. Op woensdagnamiddag 14 december mogen de ouders op de kleuterstoeltjes komen zitten voor het oudercontact. Tijdens de laatste week voor de kerstvakantie gaan we de vakantie feestelijk inzetten met een leuk kerstfeestje in de klas op donderdag 22 december.

04 December.jpg

Groetjes van juf Lutgarde & juf Jannicke

14:38 Gepost door Juf Lutgarde in Kalender | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende