01-10-17

KALENDER OKTOBER 2017

Het eerste maandje van het schooljaar zit er al op. Wat gaat het toch snel! Hoog tijd om de nieuwe kalender van oktober hier te plaatsen. Deze maand hebben de kleuters een woensdagje vrij wegens een pedagogische studiedag op 4 oktober. Een dag later, op donderdag 5 oktober, is het 'Dag van de leerkracht'. We gaan dit schooljaar ook enkele keren een voormiddagje naar de bibliotheek van Hoeselt en op dinsdag 17 oktober gaan we er met de hele klas naartoe. En voor we het dan goed en wel beseffen zijn we 4 weekjes verder en staat de herfstvakantie al voor de deur. Deze vakantie gaan we dansend en shakend inzetten met onze kinderfuif op vrijdagavond 27 oktober. We gaan ook 3 jarigen vieren deze maand. Lena is het eerste feestvarken van dit schooljaar en dat gaan we vieren op 25 oktober. Omdat Hanne en Alexia beiden jarig zijn tijdens de herfstvakantie gaan we een beetje valsspelen en hun verjaardag al enkele dagen eerder vieren.

02 Oktober.jpg

Groetjes van juf Lutgarde & juf Jannicke

19:28 Gepost door Juf Lutgarde in Kalender | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

02-09-17

KALENDER SEPTEMBER 2017

Bij een nieuw schooljaar hoort natuurlijk ook een nieuwe maandkalender. Maandelijks zal er een overzicht gepost worden met alle activiteiten en verjaardagen die er die maand op het programma staan. En zo kunnen jullie hier de kalender van september vinden. Op vrijdag 1 september hebben we het nieuwe schooljaar ingezet. Alle ouders zijn welkom op onze infoavond die zal doorgaan op maandag 11 september om 19.30u. Op woensdag 27 september trekken we onze mooiste sportkleren aan, want dan gaan we een voormiddagje springen, lopen, klimmen en klauteren in de Kimpel in Bilzen.

01 September.jpg

Groetjes van juf Lutgarde & juf Jannicke

01:07 Gepost door Juf Lutgarde in Kalender | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

04-06-17

KALENDER JUNI 2017

Hier is hij dan ... Onze allerlaatste kalender van dit schooljaar. Donderdag hebben we de laatste maand voor de zomervakantie ingezet en het belooft vooral een feestelijke maand te worden. Donderdag hebben we Jesse zijn verjaardag al gevierd. Vrijdag konden de kleuters genieten van een voorstelling rond verkeer en 's namiddags was er de diploma-uitreiking van de brevetten. We gaan nog 6 jarige kapoenen vieren de komende weken. Zij worden eind juni allemaal gevierd omdat sommige kleuters pas in juli of augustus jarig zijn. Maandag 5 en dinsdag 6 juni mogen we thuis blijven dankzij Pinkstermaandag en een facultatieve verlofdag. Zo is iedereen uitgerust om op zondag 11 juni's hun papa in de bloemetjes te zetten omdat het vaderdag is. We gaan ook een laatste keer sporten in de Kimpel op woensdag 14 juni waarbij alles uitgewerkt zal worden in een bepaald thema. De laatste 2 weken van juni worden meteen de drukste, maar ook de leukste weken. Op donderdag 22 juni organiseren we een heuse speeldag met springkastelen en spelletjes. De dagen nadien beginnen we met het vieren van alle jarigen. Ook voor de oudste kleuters gaat er nog iets spannends gebeuren, want zij krijgen hun kleuterdiploma op donderdag 29 juni. Op 30 juni komt de zomervakantie stilaan in zicht. Dan vieren we de verjaardag van juf Lutgarde (die eigenlijk jarig is op 1 juli) en tellen we samen af naar de zomervakantie. We nemen afscheid van elkaar en om 12u luidt de schoolbel de zomervakantie in.

10 Juni.jpg

Groetjes van juf Lutgarde & juf Jannicke

18:58 Gepost door Juf Lutgarde in Kalender | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

29-04-17

KALENDER MEI 2017

Maandag begint de voorlaatste maand van dit schooljaar. Het wordt een leuke maand met enkele extra vrije dagen. En we beginnen mei meteen met een vrije dag. Even uitrusten om de dagen nadien nog goed te oefenen voor ons schoolfeest dat zal doorgaan op zondag 7 mei. Een weekje later worden de mama's in de bloemetjes gezet op moederdag op zondag 14 mei. Ook de schoolfotograaf komt langs in onze school om op donderdag 18 mei mooie foto's te maken van alle kleuters en leerlingen. In de week van 21 mei lijkt het wel vakantie, want dan komen we enkel 's maandags en 's dinsdags naar school. Vanaf woensdag 23 mei mogen we thuis blijven dankzij een facultatieve verlofdag, O.H. Hemelvaart en de brugdag. Een extra verlengd weekendje zodat onze kleuters de instappertjes uitgerust kunnen verwelkomen. Op dinsdag 30 mei gaan we naar Ter Kommen naar de voorstelling 'Klaproos' kijken. Tussendoor gaan we ook nog een beetje feesten, want Bent en Endy doen er komende maand een jaartje bij.

09 Mei.jpg

Groetjes van juf Lutgarde & juf Jannicke

13:36 Gepost door Juf Lutgarde in Kalender | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

01-04-17

KALENDER APRIL 2017

De eerste dag van een nieuwe maand, dus ook een nieuwe maandkalender. Nee nee, dit is geen aprilgrap. April start meteen met 2 weekjes paasvakantie. Alsof dat nog niet genoeg is, zal de paasvakantie een dagje langer duren omdat paasmaandag op maandag 17 april is en daarom ook een feestdag is. We starten het laatste trimester op dinsdag 18 april en meteen verwelkomen we een nieuw vriendje in de klas. 's Donderdags gaat het medisch onderzoek van het CLB door voor de kleuters geboren in 2013. Er zijn ook 4 jarigen deze maand die in de bloemetjes gezet zullen worden. Zowel Tiana, Senne, Jasper en juf Jannicke worden een jaartje ouder en dat zal gevierd worden in de klas.

08 April.jpg

Groetjes van juf Lutgarde & juf Jannicke

14:12 Gepost door Juf Lutgarde in Kalender | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

01-03-17

KALENDER MAART 2017

De 3de maand van 2017 wordt een druk maandje met veel op het programma. Eerst kunnen we nog een beetje van de krokusvakantie genieten die nu ongeveer halverwege is. Vandaag mag er ook kwistig gegooid worden met complimentjes, want het is Complimentendag vandaag. Alle kleuters gaan op woensdag 8 maart de benen onder tafel schuiven in de Anjo voor een lekkere traktatie. Die extra calorieën kunnen ze er 2 dagen later, op vrijdag 10 maart weer af fietsen als er een nieuw fietsparcours wordt opgesteld in school. Zoals ieder jaar wordt er ook een openklasdag georganiseerd op zaterdag 11 maart voor de kleuters die volgend schooljaar zullen instappen. Ook kunnen ouders en grootouders op vrijdag 17 maart een kopje koffie komen drinken ten voordele van Broederlijk Delen. De laatste week voor de paasvakantie wordt nog een druk, maar leuk weekje. Op dinsdag gaan we dan weer naar de bibliotheek om nieuwe boekjes uit te kiezen. 's Woensdags gaan we sporten in de Kimpel. Op vrijdag 31 maart gaan we op schoolreis naar KinderRijck om een hele dag te spelen en ravotten om daarna de paasvakantie te starten.

07 Maart.jpg

Groetjes van juf Lutgarde & juf Jannicke

09:00 Gepost door Juf Lutgarde in Kalender | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

27-01-17

KALENDER FEBRUARI 2017

Vanaf woensdag mogen we februari verwelkomen en daarbij hoort ook een nieuwe kalender. De 1ste dag van februari brengen we al sportend door in de Kimpel. Een weekje later, op 8 februari, vieren we de verjaardag van Eslem in de klas. Ook Valentijnsdag op 14 februari zullen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. De dag nadien, op woensdag 15 februari, mogen alle kleuters en leerlingen thuisblijven, want dan is er een pedagogische studiedag voor de leerkrachten. Vanaf maandag 20 februari werken we rond carnaval in de klas om daarna volop te kunnen genieten van een weekje krokusvakantie.

06 Februari.jpg

Groetjes van juf Lutgarde & juf Jannicke

23:56 Gepost door Juf Lutgarde in Kalender | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende