03-02-18

KALENDER FEBRUARI 2018

Februari is ondertussen al 3 dagen bezig, dus dat wordt tijd om hier de kalender van deze maand te posten. Met nog een weekje school te gaan tot aan de krokusvakantie gaan we er nog een knotsgekke week van maken. Op vrijdag mag iedereen met zijn gekste, coolste of grappigste verkleedkleren naar school komen, want 's namiddags gaan we carnaval vieren in school. Al dansend en swingend zetten we zo de krokusvakantie in. Na een weekje vakantie gaan we onze 2 jarigen van februari vieren, want Jelle en Simon worden binnenkort een jaartje ouder. Op maandag 26 en dinsdag 27 februari houden we van 18.30 tot 20u een voorverkoop van kaarten voor ons schoolfeest.

06 Februari.jpg

Groetjes van juf Lutgarde & juf Jannicke

18:43 Gepost door Juf Lutgarde in Kalender | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

01-01-18

KALENDER JANUARI 2018

Met Kerstmis achter de rug en 2018 die pas gestart is, staat er ook weer een nieuwe kalender voor de deur. Het einde van de kerstvakantie is gelukkig nog niet meteen in zicht en de eerste maand van het nieuwe jaar zorgt voor leuke activiteiten. Op maandag 8 januari verwelkomen we weer iedereen in onze klas en krijgen we er 2 nieuwe vriendjes bij. Op woensdag 17 januari hebben alle kleuters en leerlingen vrij zodat de leerkrachten naar een pedagogische studiedag kunnen gaan. Een weekje later, op woensdag 24 januari, trekken we weer naar de Kimpel om een voormiddagje te gaan sporten. Op de laatste zondag van de maand, op 28 januari, kan iedereen lekker komen smullen op onze spaghettidag.

05 Januari.jpg

Groetjes van juf Lutgarde & juf Jannicke

09:10 Gepost door Juf Lutgarde in Kalender | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

01-12-17

KALENDER DECEMBER 2017

Gisteren is de maand december begonnen. Dan zijn het nog 3 weekjes te gaan tot aan de kerstvakantie, maar er staan nog allerlei leuke dingen gepland. De nieuwe maand begon al goed met een bezoekje van Sinterklaas en Zwarte Piet gisteren in onze school. Op woensdag 6 december is de Sint jarig en kunnen de kleuters thuis genieten van het speelgoed dat ze van de Sint hebben gekregen. De juffen en meesters komen dan wel naar school voor een pedagogische studiedag. Een dagje later houden we een speeldagje in de klas met speelgoed dat de kleuters van de Sint hebben gekregen. Op woensdagnamiddag 13 december mogen de ouders op de kleuterstoeltjes komen zitten voor het oudercontact. Tijdens de laatste week voor de kerstvakantie organiseert onze school een mini-kersthappening op woensdag 20 december. Daarna gaan we de vakantie feestelijk inzetten met een leuk kerstfeestje in de klas op vrijdag 22 december.

04 December.jpg

Groetjes van juf Lutgarde & juf Jannicke

23:55 Gepost door Juf Lutgarde in Kalender | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

01-11-17

KALENDER NOVEMBER 2017

De herfstvakantie is al enkele dagen bezig, maar de kalender van november kan niet wachten. We kunnen eerst genieten van een weekje vakantie alvorens een nieuwe periode van 7 weken school tegemoet te gaan. Dinsdag komt Vladimir Maksymiw op bezoek om in onze school een schoolconcert te geven voor alle klassen. 2 dagen later, op donderdag 9 november, mag onze allerliefste Olaf a8 kaarsjes uitblazen en dat gaan we natuurlijk uitgebreid vieren. Op vrijdag 10 november vliegen de pizza's de deuren uit tijdens onze pizzaverkoop. Na de vakantie beginnen we ook volop te knutselen en te oefenen voor ons grootouderfeest op donderdag 16 november. Een weekje later gaan we weer richting de Kimpel om daar een voormiddagje te sporten. Op het einde van de maand vieren we Aelynn haar 3de verjaardag.

03 November.jpg

Groetjes van juf Lutgarde & juf Jannicke

08:00 Gepost door Juf Lutgarde in Kalender | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

01-10-17

KALENDER OKTOBER 2017

Het eerste maandje van het schooljaar zit er al op. Wat gaat het toch snel! Hoog tijd om de nieuwe kalender van oktober hier te plaatsen. Deze maand hebben de kleuters een woensdagje vrij wegens een pedagogische studiedag op 4 oktober. Een dag later, op donderdag 5 oktober, is het 'Dag van de leerkracht'. We gaan dit schooljaar ook enkele keren een voormiddagje naar de bibliotheek van Hoeselt en op dinsdag 17 oktober gaan we er met de hele klas naartoe. En voor we het dan goed en wel beseffen zijn we 4 weekjes verder en staat de herfstvakantie al voor de deur. Deze vakantie gaan we dansend en shakend inzetten met onze kinderfuif op vrijdagavond 27 oktober. We gaan ook 3 jarigen vieren deze maand. Lena is het eerste feestvarken van dit schooljaar en dat gaan we vieren op 25 oktober. Omdat Hanne en Alexia beiden jarig zijn tijdens de herfstvakantie gaan we een beetje valsspelen en hun verjaardag al enkele dagen eerder vieren.

02 Oktober.jpg

Groetjes van juf Lutgarde & juf Jannicke

19:28 Gepost door Juf Lutgarde in Kalender | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

02-09-17

KALENDER SEPTEMBER 2017

Bij een nieuw schooljaar hoort natuurlijk ook een nieuwe maandkalender. Maandelijks zal er een overzicht gepost worden met alle activiteiten en verjaardagen die er die maand op het programma staan. En zo kunnen jullie hier de kalender van september vinden. Op vrijdag 1 september hebben we het nieuwe schooljaar ingezet. Alle ouders zijn welkom op onze infoavond die zal doorgaan op maandag 11 september om 19.30u. Op woensdag 27 september trekken we onze mooiste sportkleren aan, want dan gaan we een voormiddagje springen, lopen, klimmen en klauteren in de Kimpel in Bilzen.

01 September.jpg

Groetjes van juf Lutgarde & juf Jannicke

01:07 Gepost door Juf Lutgarde in Kalender | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

04-06-17

KALENDER JUNI 2017

Hier is hij dan ... Onze allerlaatste kalender van dit schooljaar. Donderdag hebben we de laatste maand voor de zomervakantie ingezet en het belooft vooral een feestelijke maand te worden. Donderdag hebben we Jesse zijn verjaardag al gevierd. Vrijdag konden de kleuters genieten van een voorstelling rond verkeer en 's namiddags was er de diploma-uitreiking van de brevetten. We gaan nog 6 jarige kapoenen vieren de komende weken. Zij worden eind juni allemaal gevierd omdat sommige kleuters pas in juli of augustus jarig zijn. Maandag 5 en dinsdag 6 juni mogen we thuis blijven dankzij Pinkstermaandag en een facultatieve verlofdag. Zo is iedereen uitgerust om op zondag 11 juni's hun papa in de bloemetjes te zetten omdat het vaderdag is. We gaan ook een laatste keer sporten in de Kimpel op woensdag 14 juni waarbij alles uitgewerkt zal worden in een bepaald thema. De laatste 2 weken van juni worden meteen de drukste, maar ook de leukste weken. Op donderdag 22 juni organiseren we een heuse speeldag met springkastelen en spelletjes. De dagen nadien beginnen we met het vieren van alle jarigen. Ook voor de oudste kleuters gaat er nog iets spannends gebeuren, want zij krijgen hun kleuterdiploma op donderdag 29 juni. Op 30 juni komt de zomervakantie stilaan in zicht. Dan vieren we de verjaardag van juf Lutgarde (die eigenlijk jarig is op 1 juli) en tellen we samen af naar de zomervakantie. We nemen afscheid van elkaar en om 12u luidt de schoolbel de zomervakantie in.

10 Juni.jpg

Groetjes van juf Lutgarde & juf Jannicke

18:58 Gepost door Juf Lutgarde in Kalender | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende