13-05-18

ZONDAG 13 MEI MAKEN WE ALLE MAMA'S BLIJ, WANT DAN IS HET EEN DAG DAT MAMA ALLES MAG ! ! !

Wat hebben de kleuters lang uitgekeken naar deze dag ... Moederdag vandaag! 3 weken geleden zijn we stilaan begonnen met het knutselen van de cadeautjes. De kleuters hebben al die tijd stiekem moeten doen en niets mogen verklappen over het cadeautje. Vandaag krijgen de mama's hun verrassing en mag alles getoond worden. En dus daarom ook de foto's zodat jullie kunnen zien hoe hard en flink de kleuters gewerkt en geknutseld hebben aan de moederdagcadeautjes en het versje. Ze zijn er dan ook bijzonder trots op.

De kleuters hebben de voorbije weken een mooi versje geleerd voor mama. We oefenden alle dagen en hopelijk zijn ze vandaag niet te zenuwachtig geweest om het moeilijke versje op te zeggen. Onze knutselpapa maakte de houten houders en de plastieken buizen kregen we van de mama van Ylana Vanspauwen. De kleuters mochten de houder groen schilderen en het 'bij-zonder' bijtje vingerstempelen. De bloemetjes werden mooi gekleurd en de juffen werkten alles af. 

Een dikke proficiat aan alle mama’s! We wensen alle mama's vandaag een fijne moederdag toe en veel plezier met het cadeautje!

Moederdagcadeautje.JPG

De foto's die we lang geheim moesten houden, kunnen jullie hier nu eindelijk bekijken. Op het einde van de fotoreeks kunnen jullie 2 filmpjes zien van het oefenen van ons moederdagversje:

https://photos.app.goo.gl/nic7ZWudmZeyqqyF2

Groetjes van juf Lutgarde & juf Jannicke

10:00 Gepost door Juf Lutgarde in Feest | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Beste juffen, dat hebben jullie weer fantastisch gedaan samen met de kleuters.
Bewonderenswaardig. Voor jullie ook een fijne Moederdag !!!
Super juffen.

Gepost door: Lief | 13-05-18

Post een commentaar