14-05-17

MET EEN KUSJE EN EEN LACH ZEGGEN WE ... LIEVE MAMA, FIJNE MOEDERDAG ! ! !

Wat hebben de kleuters lang uitgekeken naar deze dag ... Moederdag vandaag! 3 weken geleden zijn we stilaan begonnen met het knutselen van de cadeautjes. De kleuters hebben al die tijd stiekem moeten doen en niets mogen verklappen over het cadeautje. Vandaag krijgen de mama's hun verrassing en mag alles verklapt en getoond worden. En dus daarom ook de foto's zodat jullie kunnen zien hoe hard en flink de kleuters gewerkt en geknutseld hebben aan de moederdagcadeautjes en het versje. Ze zijn er dan ook bijzonder trots op.

Een tijdje geleden kregen we van de mama van Julie en Genaux handkloppers en daar wilden de juffen wel een leuk cadeautje mee maken voor moederdag. De knutselpapa ging aan de slag met hout en maakte vierkanten bakjes. Deze mochten de kleuters wit stempelen met een verfdabber. Daarna werd er een groene handafdruk gemaakt en dit werd afgewerkt met bloemetjes, steentjes, een bloempotje van ribbelkarton en een strikje. Aan de andere kant werden vlindertjes gemaakt van vingerafdrukken. In de houten houder werd een plastieken fles verstopt zodat het cadeautje voor meerdere dingen gebruikt kan worden. Mama kan dit gebruiken als vaasje om bloemetjes in te zetten of als houder om keukengerief in te zetten. De kleuters hebben ook hard gewerkt aan het hart met het versje er op. Aan de ene kant stempelden ze rode hartjes. Aan de andere kant werd het hart eerst nat gemaakt om daarna snippers zijdepapier er op te leggen. 

We wensen alle mama's vandaag een fijne moederdag toe en veel plezier met het cadeautje!

Moederdagcadeautje.JPG

De foto's die we lang geheim moesten houden, kunnen jullie hier nu eindelijk bekijken. Op het einde van de fotoreeks kunnen jullie een filmpje zien van het oefenen van ons moederdagversje: 

https://goo.gl/photos/eRAQ1P2amSFWjDwz8  

Groetjes van juf Lutgarde & juf Jannicke

01:11 Gepost door Juf Lutgarde in Feest, Thema's | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.