11-11-16

HIEP HIEP HOERA ... OLAF IS 7 JAAR ! ! !

Kaartje.jpg

Eindelijk was het woensdag zover! Olaf was die dag jarig en daar waren de nodige voorbereidingen bij komen kijken. Omdat juf Lutgarde ook op dinsdagvoormiddag een beetje kwam helpen in de klas moest er op maandagavond voor alle meesters, juffen, middagmama’s en onze kleuters speculazen en koekjes gebakken worden om te trakteren voor Olafs verjaardag. Alles in de 'kleuren van Olaf', bruin en geel volgens de kleuters. Eerst waren de speculazen aan de beurt. Met dank aan juf Noëlla voor het lekkere recept. Dan de koekjes met de Olaf-print, een bloemetje en Bono de beer. De uren tikten maar door en uiteindelijk stopte het bakken om 01.15 u om dan nog de afwas te doen en op te ruimen. Maar de juf doet alles met veel liefde voor haar kleuters en haar klasmascotte.

Op woensdag vierden we het grote verjaardagsfeest van Olaf en werd hij al 7 jaar. Dus al 7 jaar lang werkt onze webmaster, juf Jannicke, zich ieder weekend uren en uren uit de naad om toch maar een mooie klaswebsite voor de ouders en kleuters klaar te maken. Hiervoor een hele dikke 'dank u wel' van ons allemaal. En dan moest Olaf de verjaardagskroon opzetten en werden er 7 kaarsjes aangestoken. Samen zingen en dansen was plezant. Alleen jammer dat juf Lutgarde al meer dan een week bijna geen stem meer heeft, dus zongen we met z’n allen stilletjes 'Lang zal hij leven'. De kleuters en de juffen en zelfs meester Jos hadden een mooi verjaardagskaartje gekleurd en er een leuke boodschap voor Olaf opgeschreven. Dikke 'dank u wel' hiervoor. De klas is mooi versierd hiermee. Olaf werd uitvoerig gevierd en kreeg zijn lievelingscadeautjes die hij moest delen met alle kleuters. Speculaasjes, rozijntjes, mini-snoepjes én er was een speciaal geschenkje bij. Juf Jannicke had namelijk als verrassing 2 Olaf-stempels op maat laten maken en een dikke duim met 'goed zo!'. Supermooi. De kleuters zijn er ook erg blij mee.

Dit jaar stond er geen taart op het menu, maar echte giraffenpudding, speculaasjes, water en fruitsap. De kleuters smulden met de lach op hun gezichtjes en Olaf zag dat het goed was zo! In Olafs verjaardagskoffer zat zijn geboortekaartje, Bono de Beer, Jaap Schaap, een kleine Olaf en een nieuwe agenda voor het komende jaar. Daarna deelde Olaf nog aan iedereen koekjes uit als bedankje voor het fijne verjaardagsfeest.

Ook een dikke 'dank u wel' voor al de mooie extra kaartjes en tekeningen die Olaf kreeg en voor de mooie giraf van Ella-Noor en haar mama die we bij deze nog eens extra willen bedanken voor de sponsering van bakingrediënten en bakgerief.

Olaf jarig.JPG

Kaartjes, een mini-kroontje, lekkere pudding en koekjes ... Een fijn en gezellig verjaardagsfeestje voor Olaf en zijn vriendjes zoals jullie op de foto's kunnen zien:

https://goo.gl/photos/Wc91Z71pinScMuJK9

Groetjes van juf Lutgarde & juf Jannicke

17:36 Gepost door Juf Lutgarde in Jarigen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Bedankt voor de mooie en lekkere koekjes. Je hebt dat zeer leuk gedaan:-) Groetjes van juf Jolien.

Gepost door: Juf Jolien | 12-11-16

De commentaren zijn gesloten.