05-07-16

MET STOFDOEK, STOFZUIGER, EMMER EN SOP ... ZIT DE GROTE SCHOONMAAK ER HELEMAAL OP ! ! !

Ook al is de vakantie al 5 dagen bezig, toch zijn de juffen nog niet in vakantie-modus geraakt. Want maandag en dinsdag vertoefden ze, hoe kan het ook anders, in hun klasje. Niet om te spelen ... Nee nee, het was poetsen geblazen. Na een jaartje spelen in de klas had alles een grondige poetsbeurt nodig. Dus werd er 2 dagen op rij stof geveegd, kasten leeggemaakt, spulletjes gesorteerd, speelgoedkisten uitgewassen ... Alle hoekjes werden leeggemaakt en tafels en stoelen werden afgewassen. Nu is ons klasje vakantieklaar om eind augustus weer mooi in te richten voor het nieuwe schooljaar.

Tijdens de eerste poetsdag kregen we ook nog een verrassingsbezoekje van Ella-Noor en haar mama. Zij hadden nog een speciale verrassing bij voor de juffen die flink aan het poetsen waren. Juf Lutgarde kreeg een cadeaubon om haar verzameling bakspulletjes uit te breiden en juf Jannicke kan nu een keertje extra gaan shoppen. Daarnaast kregen ze een superspeciale versie van het gezelschapsspel 'Wie is het?' De mama van Ella-Noor had alle prentjes vervangen door de foto's van alle kleuters die afgelopen jaar in onze klas zaten. Dit unieke spel gaan we zeker een keertje in de klas spelen komend schooljaar. Een dikke 'dank u wel' voor deze originele verrassingen!

Zoals jullie in het vorige themabericht konden lezen, hebben we het afscheid van meester Jan niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Dit gebeuren hebben we ook op de website van 'Het Belang van Hoeselt' laten zetten zoals jullie op deze link kunnen zien:

http://www.hbvl.be/cnt/dmf20160703_02368350/basisschool-t...

Grote schoonmaak.JPG

Een primeur ... Foto's van een lege, opgeruimde klas en ons originele gezelschapsspel die jullie hier kunnen bekijken:

https://picasaweb.google.com/106130594068934930912/630386...

Groetjes van juf Lutgarde & juf Jannicke

19:17 Gepost door Juf Lutgarde in Thema's | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.