19-06-16

8 JARIGEN VIEREN IN DE KLAS ... WAT EEN FEEST, HET IS EEN LEUKE VERJAARDAGSWEEK GEWEEST ! ! !

8 jarigen vieren op 1 week! Dus feesten, lekker eten en drinken en veel kleurwerkjes maken stond op nummer 1 afgelopen week.

De hele week stond een beetje in het teken van de Rode Duivels. Helaas verloren ze hun 1ste wedstrijd, maar dat kon de pret niet drukken. De juf had enkele afspraken gemaakt met de kleuters. Ze zou haar auto en de klas versieren en de kleuters mochten duivels verkleed naar school komen totdat de Rode Duivels uit de selectie liggen. Hopelijk kunnen we dus nog lang van zwart, geel en rood in de klas genieten. De kleuters waren ook mooi aangekleed in het thema met voetbalkledij, sjaals, een zonnebril, een ketting, oorbellen, bloemenkransen, schmink, nagellak, een pruik, linten en strikken, toeters, een drietand ... Bedankt lieve ouders, jullie hebben echt jullie best gedaan!

Om de kleuters wat te vermaken, had de juf speciaal een zeepbellenmachientje gekocht. Hier hebben we al veel plezier aan beleefd en konden de kleuters zich uitleven met de ballen en de bellen.

De rode cowboyhoeden deden de sfeer nog een beetje stijgen. We hebben genoten van de voorbije week en hopelijk kunnen we nog lang supporteren voor de Rode Duivels.

Ter afwisseling werden er ook nog een heleboel ballonnen opgeblazen. Eerst speelden de kleuters ermee in de klas en daarna buiten onder het afdak. De wind zorgde ervoor dat de kleuters telkens achter de ballonnen aan konden rennen.

Als afsluiter maakten we nog enkele werkjes uit Dopdio. We stempelden een ballenbad met de verfdotters. De mooie ballen waren rood, blauw en groen. We zochten 2 dezelfde ballen en kleefden die op. We schilderden  met een spons het water in de zwemvijver voor de vissen en we dansten om de spieren los te gooien.

Nog enkele grappige uitspraken:

  • De juf verdeelde een ganse korf fruit onder de kleuters en zei dat fruit heel gezond is. Daarop zei een kleuter:"Mijn mama kookt ook gezond, want anders wordt mijn papa veel te dik." Ja ja, de waarheid komt uit een kindermond.
  • Een kleuter zei:"Juf, ik wil niet meer jarig zijn, want ik heb genoeg gegeten." Deze kleuter bleef maar cake eten en had haar buikje vol.
  • Een kleuter vroeg:"Juf, hebt gij vlegers aan uw auto?" Dit bleken dus de Rode Duivelsvlagjes te zijn.
  • De juf heeft natuurlijk ook enkele voetbaltoeters in de klas. Iemand zei:"Juf, pak die lawaaikes nog eens."

Onder dit bericht kunnen jullie de foto's en berichten bekijken van onze 8 jarige feestvarkens die we afgelopen week gevierd hebben in de klas.

Verjaardagsweek.JPG

Het is van maandag tot vrijdag een heuse feestweek geweest. Maar de klas kleurde toch wel opvallend rood, geel en zwart zoals jullie op de foto's kunnen zien. Op het einde van de fotoreeks kunnen jullie een filmpje bekijken van het spelen met de ballonnen op de speelplaats:

https://picasaweb.google.com/106130594068934930912/629783...

Groetjes van juf Lutgarde & juf Jannicke

14:52 Gepost door Juf Lutgarde in Thema's | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.