12-06-16

LIEVE PAPA'S ... FIJNE VADERDAG VANDAAG ! ! !

Leve onze papa en hij mag er wezen, leve onze papa en hij mag er zijn!

12 juni is wellicht een geluksdag voor alle papa’s met vele geschenkjes en knutselwerkjes. Er werd ontzettend hard gewerkt door alle kleuters. De kleuters kleurden enkele weken geleden al een snoephuisje. De juf was een hele avond zoet om ze in elkaar te kleven. De chocoladesnoepjes zijn helaas verdwenen in de buikjes van de kleuters en meester Steven, maar de juf heeft er lekkere snoephartjes in gestoken. Laat ze smaken papa ...  en misschien 'eerlijk' delen!

De juf heeft de afgelopen jaren van Cindy, de mama van Jitte en Fenne Knaepen, mooie schroefdozen gekregen. Eindelijk hadden we er genoeg om mee te knutselen. Het werd een spaarpot waarbij de kleuters eerst afdrukken van de centjes en euro’s moesten maken. Niet simpel hoor. Om het geheel af te werken, zorgden de mama’s al voor de eerste spaarcenten. De kleuters vonden het geweldig om 'zoveel' centen in de spaarpot te mogen steken.

Het versje werd in allerijl nog ingeoefend, de kleuters kleurden nog de bijbehorende pictogrammen en stempelden samen met juf Wendy hun naam. Door de drukte en de stress zijn we soms wel vergeten om foto’s te maken. Gelukkig denken de kleuters er vaak wel aan en vragen dan om foto’s te maken.

Gelukkig was het thema van onze Dopdio 'Superhelden', want zeg nu zelf ... Onze papa’s zijn toch echte superhelden hé! We gebruikten dus die werkblaadjes om een knappe deurhanger te maken en onze wenskaart. Zo zie je maar dat onze papa wel heel erg in de watten gelegd wordt dit jaar.

Lieve papa’s ... Ook juf Lutgarde en juf Jannicke wensen jullie een hele fijne vaderdag met veel geschenkjes en knutselwerkjes. Tot slot een dikke knuffel van Olaf de Giraf.

Vaderdag cadeau.JPG

De foto's die we lang geheim moesten houden, kunnen jullie hier nu eindelijk bekijken. Op het einde van de fotoreeks kunnen jullie 2 filmpjes zien van het oefenen van ons vaderdagversje:

https://picasaweb.google.com/106130594068934930912/629466...

Groetjes van juf Lutgarde & juf Jannicke

10:00 Gepost door Juf Lutgarde in Thema's | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.